Известие

Collapse
No announcement yet.

Данък АР 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Той колкото на мойто ГТВ бре
    А де,кажи ми
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Така е в Булгаристан. Който има пари за по-нова година автомобил има и за голям данък.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Моя във Варна за 136 к.с 98ма е 250 лв, обаче след 2 години минавам в горната категория над 14 год автомобил и ако съществува още бракмата ми ще плащам само 165лв ура...
        AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
        Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
        AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Днес проверих колко дължа за 2 години на QV-то и познайте изненадаха ме от община лозенец - 196лв
          По всички калкулатори излизаше над 300лв
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Моя за 144 к.с. е 208 лв. тук. В Търново до колкото ми е известно е 270.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Днес проверих колко дължа за 2 години на QV-то и познайте изненадаха ме от община лозенец - 196лв
              По всички калкулатори излизаше над 300лв
              Това QV данъчните го смятат за Фолцваген Костенурка - аз бих се обидил ако ми сложат такъв смешен данък.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Това QV данъчните го смятат за Фолцваген Костенурка - аз бих се обидил ако ми сложат такъв смешен данък.
                Направо се съгласявам ако ще и голф2 да го пишат при тях
                sigpic
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Стара кола е, над 13 г. като стане МПС и данъка става смешен...и ще пада Бобо всяка изминала година...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Стара кола е, над 13 г. като стане МПС и данъка става смешен...и ще пада Бобо всяка изминала година...
                    Добре де ма що в калкулаторите в нета навсякъде е еднакво и навсякъде указваш на колко години е?
                    sigpic

Comment

Защото не са актуализирани вероятно... знам ли... Смята ли точно за община Лозенец? Кой калкулатор ползваш?

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                        Защото не са актуализирани вероятно... знам ли... Смята ли точно за община Лозенец? Кой калкулатор ползваш?
                        Ми пробвах с няколко за община лозенец както казах нито един не е верен
                        sigpic

Comment

Преди малко търсих работещ калкулатор и не намирам.

Comment

http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html
                            ако не искаш да плащаш данъци не ходи в данъчното...
                            AR 156 2.4 JTD

Comment

Не може така колега, все ще дойде ден когато колата трябва да бъде продадена и ще искат да има документ, че данъка е платен.
                              Според мен данъка е такъв какъвто си го направиш. На моята Carisma - 125к.с. - проверих данъка ми е около 160лв., но си го направих да ми е 28лв. и сега си го плаща с кеф, за тия разбити пътища не заслужават и лев отгоре ( даже и това и е много ).

Comment

Първоначално публикувано от vladimirche Покажи съобщение
                                Не може така колега, все ще дойде ден когато колата трябва да бъде продадена и ще искат да има документ, че данъка е платен.
                                Според мен данъка е такъв какъвто си го направиш. На моята Carisma - 125к.с. - проверих данъка ми е около 160лв., но си го направих да ми е 28лв. и сега си го плаща с кеф, за тия разбити пътища не заслужават и лев отгоре ( даже и това и е много ).
                                А, бе ти както си я подкарал, догодина данъчното ще има да ти плаща и ще ти приспада от данък сгради.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X